Særligt til pressen

Munch & Lorenzen deltager med udgangspunkt i vores værdier gerne i presseaktiviter og offentlig debat. Vi giver også gerne anmeldereksemplarer af vores bøger til såvel brede som mere nicheprægede medier.
Forlagets arbejde deles mellem de enkelte forlagsredaktører. For at være sikker på, at vi kan hjælpe bedst mulig, anbefaler vi, at man skriver til vores generelle mail info@munch-lorenzen.dk. Vi bestræber os på at afgive hurtigt svar og stille videre til rette vedkommende.
Munch & Lorenzen er skabt med et ønske om at give kvalificerede nye vinkler på samfunds- og kulturdebat med relevans for en engageret og kritisk borgerlig offentlighed. Forlagets udgivelser spænder derfor tematisk bredt, men samles af et værdigrundlag, der tager kulturens betydning alvorligt:
 
“Vi holder på, at kultur i sig selv har værdi, men at al kultur ikke er af samme værdi. At det er muligt og nødvendigt at skelne mellem de store værker og personligheder, der afgørende præger vores selvforståelse, og det lette og overfladiske, der vil blive glemt; samt at kulturen er for vigtig til at blive overladt til politisk ensidighed.”