Handelsbetingelser

Bestilling
Alle priser oplyst på www.munch-lorenzen.dk er i danske kroner (DKK) inkl. moms med mindre andet er udtrykkeligt oplyst. Der tages forbehold for udsolgte varer, for prisstigninger og tastefejl. De nævnte priser gælder kun for bestilling til Danmark ekskl. Grønland og Færøerne. Levering er indregnet i alle priser.

Betaling
Munch & Lorenzen er på nuværende tidspunkt udelukkende i stand til at modtage betaling via bankoverførsel.

Abonnement
Ved abonnement på Årsskriftet Critique gælder det, at abonnementet ved bestilling løber frem til minimum næste udgivelse af Årsskriftet Critique, hvorefter abonnementet kan opsiges med gyldighed fra næste udsendelse. Abonnementet løber indtil det opsiges. Det påhviler abonnenten at afgive korrekte adresseoplysninger. Munch & Lorenzen forbeholder sig ved forgæves fremsendelse ret til at opkræve et beløb svarende til vores fremsendelsesomkostninger.

Levering og leveringsomkostninger
Varerne ekspederes hurtigst muligt. Umiddelbart efter din bestilling modtager du en e-mail med bekræftelse på din ordre. Der kan gå op til en uge før lagervarer er fremme efter vi har registreret din betaling (Bestilling). Hvis varen ikke er på lager vil du få meddelelse herom og du kan vælge at annullere din ordre. Du kan altid kontakte Munch & Lorenzen på info@munch-lorenzen.dk, hvis du har spørgsmål til din bestilling.

Reklamationsret
Medmindre andet er aftalt, har du 2 års reklamationsret på varer købt gennem www.munch-lorenzen.dk. – 2 års-perioden løber fra varens levering til dig. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte Munch & Lorenzen på info@munch-lorenzen.dk inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen, så der kan aftales nærmere om levering af korrekte varer, eller om eventuel tilbagebetaling og om refusion af dine forsendelsesomkostninger.

Returnering af varer (Fortrydelsesret)
Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret på de varer, som du køber via www.munch-lorenzen.dk. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen leveres til dig. Varen skal være afleveret til Post Danmark eller andet fragtfirma senest 14 dage efter modtagelsen, og du betaler selv portoudgifterne vedrørende returneringen, ligesom der i dit tilgodehavende vil blive modregnet et beløb svarende til vores fremsendelsesomkostninger. Varen skal tilbageleveres i samme stand, som ved leveringen. Når vi modtager varer retur fra dig, sørger vi for kreditering af din faktura, og indsætter dit tilgodehavende på din bankkonto.

Ansvarsbegrænsning og forbehold
For at handle på www.munch-lorenzen.dk skal du være indforstået med disse salgs- og leveringsbetingelser. Munch & Lorenzen er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark. Munch & Lorenzen kan ikke garantere, at www.munch-lorenzen.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og Munch & Lorenzen kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af www.munch-lorenzen.dk, såsom problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke-tidssvarende pc’er og programmer.

Lovvalg og værneting
Enhver tvist om handel på www.munch-lorenzen.dk og om disse vilkår afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.

April 2014