Kasper Støvring: Gensyn med fremtiden

Gensyn med fremtiden

Munch & Lorenzen udgiver 24. september en ny bog af Danmarks mest markante nationalkonservative intellektuelle. Det er ph.d., litterat og kulturforsker Kasper Støvrings Gensyn med fremtiden- et essay om den nye verdensorden.

Bogen er et sammenhængende bud på den nye verdensorden, der allerede er ved at opstå og fortrænge den hidtil dominerende liberale orden. Bogen er på 230 sider, i hardback og koster 275 kr. Ved forudbestilling inden 17/9 kan den bestilles for kun 199 kr. inkl. levering.

Forudbestil her

Om bogen

For få år siden troede næsten alle, at verden ville blive friere og fredeligere. Handel ville
føre mennesker sammen, og grænser ville blive nedlagt. Men sådan er det ikke gået. Vi lever i dag i en ny verdensorden.

Det liberale demokrati har mistet sin appel, Vesten har
mistet magt, og andre civilisationer har vokset sig stærkere. Det gælder bl.a. i Kina, Rusland og den muslimske verden. Disse civilisationer følger med rette deres helt egen kulturelle kurs. Autoritet, hierarki og kollektivisme er her de bærende værdier.

Også i Vesten er der sket markante opbrud med Brexit, Trump og højrepopulisme. Disse
opbrud kan dog vise sig at være en vej ud af Vestens krise. Hvordan bør vi forstå fremmede kulturer? Hvordan styrkes Vesten? Og hvordan undgår vi en global verdenskrig? I Gensyn med fremtiden giver Kasper Støvring sine bud.

*

Kasper Støvring, født 1973. Ph.d., forfatter og foredragsholder. Han har bl.a. udgivet bøgerne Blivende værdier. Konservativ kulturkritik og kulturkamp (2004), Sammenhængskraft (2010) og Fortællingen om fredens Europa (2014).

Forudbestil bogen gennem vores webshop eller brug bestillingsformularen på aarsskriftet-critique.dk.